Izaberite jedan od 9 izvanrednih apartmana. Otkrijte idealno mjesto u Kotoru za godišnji odmor, poslovne obaveze, kupovinu i zabavu, gdje će vrhunski smještaj i pažljiva usluga ispuniti sva vaša očekivanja.

Kotor je jedan od glavnih turističkih destinacija u Crnoj Gori. To je jedan od najbolje očuvanih srednjovjekovnih starih gradova na Jadranu i stavljen je pod zaštitu UNESCO kulturne svjetske baštine.

Hotel Monte Cristo, lociran u samom srcu kulturno istorijskog centra Kotora, smjestio se u građevini koja datira iz XIII vijeka, sa vidnim oznakama da je to nekad bio dom prvog kotorskog biskupa.

Svih 9 apartmana nude jedinstveno iskustvo i visoku klasu smještaja. Svaka soba podrazumjeva LCD ekran sa satelitskom TV, DVD plejer, i širokopojasni internet priključak (ADSL).

Ljepota i priroda koji vas okružuju, gdje je svaki detalj pomno osmišljen će Vam pružiti nezaboravan boravak. Učinit ćemo sve da Vaš boravak u našem hotelu bude prijatan odmor u duhu tradicije starog Kotora.

Unutrašnji dekor hotela svjedoči o pažljivo biranom svakom detalju, koji gostu pruža osjećaj topline a ujedno i tajanstvenosti vezane za građevinu drevnog Kotora.

Holidays 2012 in XIII century style

Hotel Monte Cristo is located in the historical center of Kotor, in building from XIII century, and there is also testimonials that the first bishop of Kotor was here. Come and feel unique XIII century old ambient.

Special offer

Call us :  (+382) 32 322 458

Follow us on ...

FacebookTwitter